dilluns, 25 d’abril del 2011

Trista victòria

Sí, és una contradicció, però és la sensació amb què s'ha quedat el Palau Blaugrana quan l'àrbitre ha xiulat el final del partit. El Barça Borges ha deixat escapar l'avantatge de quatre punts que tenia a manca de quatre minuts per acabar, i el definitiu 27-25 ha deixat un regust agredolç a jugadors i afició.

En només un minut, el Kiel ha deixat en evidència les mancances dels blaugrana avui en defensa i ha posat una mica més difícil per als de Xavi Pascual la tornada diumenge vinent a l'Sparkassen-Arena. S'ha guanyat, i és important, però l'actual campió d'Europa és un rival massa complicat com per facilitar-li les coses d'aquesta manera.

Thierry Omeyer ha estat de nou un malson per a l'atac blaugrana, que de cara a la tornada de quarts haurà de millorar el joc dels extrems, que avui només ha estat efectiu de la mà de Víctor Tomàs i ha trobat a faltar la manca d'efectivitat de Juanín.

Pel que fa a la defensa, l'equip de Xavi Pascual ha encaixat massa gols per les lentes transicions defensives i a Saric li ha costat entrar en el partit. Cal destacar, però, que el sistema 5:1 amb Ugalde avançat plantejat en alguns moments ha funcionat força bé.

En una setmana sabrem si el Barça Borges es classifica per a la Final Four de la Champions. No serà fàcil.